Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

BW ugróbakancs

– 9 lyukú fűző
– párnázott felsőrész és megerősített sarokrész
– acélbetét
Felsőrész: 100%-ban természetes marhabőr
Bélés: 100% marhabőr
Talp: gumi
Talpbetét: EVA (magas minőségű, kiválóan szigetelő szivacs, amely szárazan és melegen tartja a lábat)
Nyelv: 100% polyurethan
Cipőfűző: polyester

29 500 Ft

Leírás

A BW ugróbakancs egy klasszikus, strapabíró és megbízható lábbeli, amely kiváló választás a taktikai szakemberek, katonák, rendőrök, tűzoltók és más hasonló tevékenységeket végző személyek számára. A bakancs magas minőségű, tartós bőrből készült, orrában acélbetét található, így ellenáll az időjárásnak, a sérüléseknek és a kopásnak.

Az erős talp kiváló tapadást és tartást biztosít mindenféle talajon, így a viselője bármilyen terepen biztonságosan és kényelmesen mozoghat. A talpbetét kényelmes, szellőző anyagból készült, amely megakadályozza a lábak izzadását és a kellemetlen szagokat. A talpbetét eltávolítható és mosható, így a bakancs mindig tiszta és friss marad. A bakancs felsőrésze magasított kialakítású, és extra védelmet nyújt a lábnak.

A BW ugróbakancs egy kényelmes, strapabíró és megbízható lábbeli, amely alkalmas mindenféle taktikai felhasználásra. A bakancs hagyományos, klasszikus megjelenésű, és időtálló stílusa miatt nagyon népszerű. Ideális választás a szakembereknek, akiknek fontos a tartósság és a kényelem. A BW ugróbakancs egy megbízható lábbeli, amely biztosítja a viselőjének a megfelelő védelmet és kényelmet minden kihívásban.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kérdése van?