Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

II. generációs security bakancs fekete

II. generációs security bakancs fekete

  • speed lace fűző
  • 9 lyukú fűzés
  • kivehető talpbetét

Felsőrész: 100% polyester és 100% marhabőr
Bélés: 100% polyester
Talp: gumi
Talpbetét: POLIYOU®

30 500 Ft

Leírás

A II. generációs security taktikai bakancs fekete színben tökéletes választás mindenki számára, aki az igényes és professzionális megjelenést szereti. Ezt a bakancsot kifejezetten biztonsági vállaltok számára tervezték, de kiváló választás a rendvédelmi szervek számára is.

A bakancs erős és tartós bőrből készült, amely ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. Könnyen tisztítható. Anyaga bőr, amely segít a lábak szárazon és kényelmesen tartásában, így hosszú órákig kényelmesen viselhető.

A bakancs csúszásmentes talppal rendelkezik, amely extra tapadást biztosít a különböző felületeken, és a cipzár és a fűző kombinációjának köszönhetően könnyen be- és kikapcsolható. A bakancs belső része puha és kényelmes textilbéléssel van ellátva, amely kényelmet és védelmet nyújt a lábaknak.

Az II. generációs security bakancs fekete kiválóan alkalmas biztonsági célokra, valamint a katonai vagy rendvédelmi személyzet számára is. A fekete szín elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöz a viselőjének, így alkalmas bármilyen hivatalos vagy formális alkalomra is. A bakancs egyszerű, de modern dizájnja tökéletesen illeszkedik a személyes védőfelszereléshez, és lehetővé teszi a viselő számára, hogy kényelmesen és magabiztosan mozogjon a munkakörnyezetben.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kérdése van?