Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Miltec bőr/Cordura taktikai bakancs

Miltec bőr/cordura taktikai bakancs:

  • 9 lyukú fűzés – rozsdaálló karikákkal
  • orrmerevítés
  • Thinsulate bélés
Felsőrész: bőr / Cordura
Bélés: Thinsulate
Talp: Gumi
Talpbetét: EVA (nagyon jó minőségű, kiváló szigetelő, szárazon és melegen tartja a lábat)
Az újonnan érkezett termékek zipzárral rendelkeznek!

27 900 Ft

Leírás

A Miltec bőr/cordura taktikai bakancs egy magas minőségű lábbeli, amit a legnehezebb terepen történő felhasználásra terveztek. Strapabíró bőr és Cordura anyagból készült, amelyek kiváló ellenállást nyújtanak a kopásnak és a szakadásnak, miközben megőrzik a bakancs könnyű súlyát.

Kialakításának köszönhetően nagyobb védelmet nyújt a lábnak és a bokának, így ideális választás a kemény terepen történő túrázáshoz, vadászathoz, katonai szolgálatokhoz vagy bármilyen más szabadtéri tevékenységhez. A csúszásmentes talp biztosítja a biztonságos és stabil mozgást, még nedves vagy csúszós talajon is.

A taktikai bakancs belső része kényelmesen illeszkedik a lábhoz. A több ponton rögzített cipzár és a fűzőrendszer pedig kényelmes és egyedi illeszkedést biztosít.

A Miltec bőr/cordura taktikai bakancs stílusos megjelenéssel rendelkezik, amely minden ruházatot tökéletesen kiegészít. Ha az igényeid magasak, és egy megbízható, tartós és kényelmes bakancsra van szükséged, akkor ez a bakancs a megfelelő választás.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kérdése van?