Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Francia harci bakancs

– 6 lyukú fűző
– 2 csattal
– megerősített sarokrész
– béleletlen
Felsőrész: 100% marhabőr
Bélés: 100% marhabőr
Talp: gumi
Talpbetét: EVA (magas minőségű, kiválóan szigetelő szivacs, amely szárazan és melegen tartja a lábat)
Nyelv: műbőr
Cipőfűző: polyester

 

29 500 Ft

Leírás

A Francia harci bakancs egy hagyományos katonai lábbeli, amelyet a francia hadsereg számára terveztek és gyártottak. Az eredeti tervezők a kényelemre, a tartósságra és a funkcionalitásra helyezték a hangsúlyt, és ezek a tulajdonságok a mai napig megmaradtak a lábbeli megjelenésében és funkcióiban.

Minőségi bőrből készült, amely ellenáll az időjárásnak és a kopásnak. Az erős talp kiváló tapadást és tartást biztosít mindenféle talajon, így a viselője biztonságosan és kényelmesen mozoghat bármilyen terepen. Az állítható csatok és a hagyományos fűzőrendszer lehetővé teszik a viselőnek, hogy igénye szerint állítsa be a bakancs illeszkedését.

A Francia harci bakancs kiválóan alkalmas a katonai, rendvédelmi és taktikai szakemberek számára, akik kemény körülmények között dolgoznak. A lábbeli stílusa és megjelenése kifejezetten katonai jellegű, de használható mindennapi viseletként is. Egy megbízható és tartós lábbeli, amely biztosítja a viselője számára a megfelelő védelmet és kényelmet minden kihívásban.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kérdése van?