Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Chimera bakancs coyote

– könnyen kezelhető, csúszásmentes és rezgéselnyelő talp
– a csúszásmentes talp farkasfogazat mintájára készült
– erős, légáteresztő felsőrész
– a Dintex bélésnek köszönhetően víztaszító
– erősített lábujj- és sarokrész
– párnázott nyelv
– tökéletes illeszkedés
– kivehető, antibakteriális EVA talpbetét
– gyorsfűző

42 900 Ft

Leírás

A Chimera bakancs coyote színben  a tartósság és kényelem tökéletes kombinációját kínálja a taktikai felhasználók számára. A bakancs magas minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a külső hatásoknak, és biztosítják a hosszú élettartamot. Az erős, de könnyű konstrukciója biztosítja a viselő kényelmét és biztonságát a legkeményebb terepeken is.

Talpa kiváló tapadást és tartást biztosít mindenféle talajon, így a viselő biztonságosan mozoghat. A talpbetét kényelmes, szellőző anyagból készült, amely megakadályozza a lábak izzadását és a kellemetlen szagokat. A talpbetét könnyen kivehető és mosható, így a bakancs tisztán és frissen tartható. A bakancs megfelel a legmagasabb taktikai igényeknek is.

A Chimera bakancs coyote stílusos megjelenésű, és alkalmas mindenféle taktikai felhasználásra. Ideális választás a rendőrök, tűzoltók, katonák és más taktikai szakemberek számára, akiknek a tartósság és a kényelem az elsődleges szempont.

A Chimera bakancs egy kiváló minőségű és megbízható lábbeli, amely biztosítja a viselőjének a kényelmet és a biztonságot minden kihívásban.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kérdése van?