Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Taktikai bakancs YKK cipzárral multicam

– YKK cipzár, tépőzáras fül
– 7-lyukú fűzés
– gyorsfűző
– erősített sarok és orr
– béleletlen
Felső: 100% poliészter (eredeti A-TACS FG)
Bőr: 100% velúr (szarvasmarha)
Talp: gumi
Talpbetét: EVA (nagyon jó minőségű, kiváló szigetelő hab, amely szárazon és melegen tartja a lábat )
Fűzők: 100% poliészter

34 900 Ft

Leírás

A multicam taktikai bakancs YKK cipzárral az egyik legmegbízhatóbb és legtartósabb bakancs, amelyet a piacon találni lehet. Ez a bakancs kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a különböző környezeti hatásokkal szemben.

A multicam taktikai bakancs tökéletesen alkalmas minden olyan személy számára, akinek megbízható lábbelire van szükségük katonai, rendvédelmi, vadászati ​​vagy túrázó tevékenységekhez. A multicam minta nemcsak stílusos és divatos, hanem segít, hogy kevésbé legyen észrevehető a különböző környezetekben.

A lábbeli könnyen fel- és levihető, és a cipzár kiváló minőségű, így nem fog eltörni vagy elakadni a használat során. Az antibakteriális talpbetét kényelmes és szellőző, így segít megakadályozni a lábak izzadását és a kellemetlen szagokat. A bakancs talpja gumiból készült, amely biztosítja a tökéletes tapadást a különböző tereptípusokon, így biztonságban érezheti magát minden környezetben.

A multicam taktikai bakancs YKK cipzárral tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szeretne kiváló minőségű, tartós és megbízható lábbelit vásárolni.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kérdése van?