Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

US Dzsungelbakancs

Amerikai dzsungelbakancs:
– 9 lyukú fűző, fém fűzőlyukak
– Panama talp: ideális a mocsaras területekhez
– erősített sarokrész
– az oldalán szellőzőkkel
Felsőrész: bőr, poliuretán bevonattal, 100% pamut / vászon
Talp: gumi
Talpbetét: nylon, EVA (nagyon jó minőségű, jól szigetelt hab, amely szárazon és melegen tartja a lábat)

29 500 Ft

Leírás

Az US dzsungelbakancs kiváló választás minden olyan személy számára, aki kihívást jelentő terepen dolgozik, túrázik vagy sportol. Ez a bakancs erős és tartós anyagból, Panama talppal készült, amely ellenáll a kopásnak, valamint a két szellőző nyílásnak  köszönhetően lehetővé teszi a lábaknak a szellőzést a meleg és párás környezetben is.

A bakancs kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít a lábak számára. Segít megelőzni a láb sérüléseit és fájdalmát. A csúszásmentes talpja extra tapadást biztosít a különböző felületeken, így könnyebb a mozgás a nehezebben megközelíthető helyeken is.

Az US dzsungelbakancs designja az eredeti hadi bakancsok stílusára épül, így a katonai vagy rendvédelmi személyzet számára is kiváló választás. A bakancs magasított bokarésze és optimális stabilitást és támogatást nyújt a lábaknak, így biztonságosan és kényelmesen mozoghat a viselője akár hosszabb időn keresztül is.

Az amerikai dzsungelbakancs egy időtálló és megbízható választás minden olyan személy számára, aki kültéri tevékenységekkel foglalkozik. Legyen az tereplovaglás, túrázás, vadászat, vagy bármilyen más szabadidős tevékenység, az US dzsungelbakancs segít megőrizni a lábak kényelmét és biztonságát minden körülmények között.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kérdése van?