Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Invader 10 lyukú acélbetétes bakancs

10 lyukú acélbetétes (orr és talp) bakancs, csavarozott talppal, béleletlen.

Felsőrész: 100% marhabőr
Talp: gumi
Talpbélés: EVA (magas minőségű szigetelőanyag, amely szárazon és melegen tartja a lábat)
Fűző: 100% polieszter

30 900 Ft

Leírás

Az Invader 10 lyukú acélbetétes bakancs tökéletes választás azoknak, akik kompromisszumok nélküli védelmet és kényelmet keresnek. Kiváló választás munkához vagy szabadidős, outdoor tevékenységek során.

A 10 soros fűzőrendszerrel rendelkező bakancs könnyen beállítható és szilárdan rögzíthető, ezáltal biztosítja a lábak stabil illeszkedését és a kényelmes viseletet. Az acélbetét védelmet nyújt a lábujjaknak a sérülések és a zuhanások ellen, mégis megőrzi a bakancs könnyű súlyát és mozgásszabadságot biztosít.

A bakancs felső része 100% marhabőrből készült. A strapabíró bőr hosszú élettartamot biztosít és akár órákon át is kényelmesen viselhető. A Invader 10 lyukú acélbetétes bakancs csavarozott talpa csúszásmentes és kopásálló gumiból készült, amely extra tapadást nyújt a különböző felületeken.

A surranó stílusos és modern megjelenéssel rendelkezik, tökéletes katonai vagy civil felhasználásra. Legyen szó munkáról, túrázásról vagy más kemény fizikai tevékenységekről, ez a bakancs megbízható védelmet és kényelmet nyújt az egész napos használat során.

 

Nézd meg a többi bakancsunkat is: https://militarydh.hu/termekkategoria/bakancs/

További információk

Bakancs-méret

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kérdése van?