Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Mil-Tec MOLLE irattartó

4 300 Ft

Leírás

A Mil-Tec MOLLE irattartó egy praktikus és tartós kiegészítő a szabadtéri tevékenységekhez, katonai felhasználásra vagy akár mindennapi használatra is. A kialakítása lehetővé teszi, hogy különféle iratokat, dokumentumokat és eszközöket tároljon benne.

Az irattartó anyaga magas minőségű és tartós 600D poliészter, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kopásnak. Az MOLLE rendszer lehetővé teszi, hogy a tokot más MOLLE-kompatibilis felszerelésekkel kombinálja, így testreszabhatja és még funkcionálisabbá teheti a tárolóhelyet.

Az irattartó előlapján egy nagy zseb található, amelyben könnyedén tárolhatja a nagyobb méretű dokumentumokat, jegyzeteket és a telefonját is. A fő rekesz cipzárral nyitható és zsebekkel és helyekkel rendelkezik a szervezett tárolás érdekében. Az elülső zseb egyéb kisebb dolgok tárolására alkalmas.

Az irattartó állítható és levehető vállpánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordozza a vállán vagy a testén. A táska méretei: 26 x 19 x 4 cm, így ideális azoknak, akik kisebb méretű iratokat és dokumentumokat szeretnének tárolni a szabadban vagy akár az irodában is.

További információk

Szín

Coyote, Fekete, Zöld

Kérdése van?