Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Gurkha Tactical YAK övtáska

5 700 Ft

Leírás

A Gurkha Tactical YAK övtáska egy erős és tartós kiegészítő, amelyet azok számára terveztek, akik könnyen hozzáférhető tárolóhelyre van szükségük az alapvető felszereléseiknek. A kiváló minőségű anyagokból készült övtáska megfelel a legmagasabb színvonalú specifikációknak, így biztos lehet abban, hogy hosszú élettartammal rendelkezik.

Az övtáska főrekesze tágas és könnyen hozzáférhető, így elférnek benne az alapvető szükségletek, mint például a mobiltelefon, a pénztárca, a kulcsok vagy az iratok. A táska cipzáras zsebei további tárolási lehetőséget biztosítanak a kisebb tárgyak számára. A molle rendszerű külső felülete a további kiegészítők könnyű hozzáférését teszi lehetővé.

Az övtáska erős és tartós anyagokból készült, beleértve a katonai minőségű 1000D Cordura anyagot és a YKK cipzárokat, így garantálva a hosszú élettartamot. Az övcsat és a tépőzáras zárórendszer lehetővé teszi az övtáska gyors és egyszerű rögzítését és eltávolítását az övéről.

A Gurkha Tactical YAK övtáska stílusos és funkcionális kiegészítő, amely ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék biztosítani az alapvető felszereléseik biztonságos és könnyen hozzáférhető tárolását.

További információk

Szín

Coyote, Fekete, Multicam, Szürke, Szürke DIGIT terep, woodland terep, Zöld

Kérdése van?