Katonai és Outdoor ruházat, 20 éve

Taktikai ételcsomag – rizses hús

A Tactical Foodpack, olyan fagyasztva szárított (liofilizált) ételcsomag, mely a különleges egységek katonáinak valós igényei és tapasztalatai alapján készült. A csomagok mindegyike ízletes, könnyű, magas kalóriatartalmú szárított gyorsételt rejt, mely nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, azonban akár öt évig is minőségromlás nélkül tárolható.
– 100%-ban természetes összetevők
– a fagyasztva szárításnak köszönhetően az ételek megőrzik ízüket, állagukat és tápanyagtartalmukat
– 5 évig tárolható
– vastag és erős csomagolás
– zacskóba hegesztett minőségi simítózár
– akár 10 percen belül fogyasztható (forró víz esetén javasolt időtartam: 8 perc; hideg víz esetén javasolt időtartam: 16 perc)
– forró vagy hideg vízzel elkészíthető (300ml)
– közvetlenül a zacskóból is fogyasztható

Összetevők:

– rizs (42%)
– sertéshús (15%)
– répa
– hagyma
– sűrített paradicsom (30% paradicsom, víz)
– cukor
– só
– fűszerek

3 900 Ft

Leírás

A taktikai ételcsomag – rizses hús, egy kiváló minőségű és ízletes élelmiszer, amelyet számos kalandtúrához, túrázáshoz, kempingezéshez vagy bármilyen más szabadtéri tevékenységhez ajánlunk.

Az ételcsomag tartalmaz egy adag rizses húst, amely a hús és a rizs tökéletes arányát tartalmazza. A csomag tartós és könnyen hordozható, így bármikor és bárhol fogyasztható. Az ételcsomag hosszú élettartamú és tartós, így akár több hónapig is eltartható. Könnyű tárolni és szállítani, így a hátizsákban vagy a túrázáshoz használt felszerelések között elfér, és mindig kéznél lesz, ha szükség van rá.

Összességében, ha szeretné élvezni a finom és ízletes ételeket a szabadban, akkor a taktikai ételcsomag – rizses hús, a legjobb választás. Ez az élelmiszer kiváló minőségű, könnyen elkészíthető és ízletes, így garantáltan nem fog csalódást okozni.

Kérdése van?